Fókuszban a képzés, kifogásolhatatlan vagyonvédelem

FocalGroup
Vállalkozásunk nagy hangsúlyt fektet a meglévő vagyonőri állomány folyamatos szakmai képzésére. Az általunk védett objektumokba minden esetben a megrendelői igények szerinti humán erőt állítjuk szolgálatba HR folyamataink segítségével. Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek az objektumok gépjármű- és személyforgalmának szabályozásában, végrehajtásában és ellenőrzésében, valamint rendezvények biztosításának szervezésében és végrehajtásában.
Képzettség

Képzettség

Állományunkba csak magasan kvalifikált, vizsgával rendelkező őrök tartoznak.
Precizitás

Precizitás

Kollegáink számára a kifogástalan munkavégzés a legfontosabb, minden körülmény között.
Együttműködés

Együttműködés

A tökéletes munkavégzés elérése érdekében magasfokú kooperáció a megbízóval.
Folyamatos képzés

Állományunkhoz tartoznak

Vagyonőrök fegyverkezelői vizsgával és alkalmassággal, kutyás biztonsági őrök, magánnyomozók több éves hivatásos gyakorlattal, valamint magasan kvalifikált (International Body Guard igazolvánnyal rendelkező) testőrök.

Ellenőrizhető és számon kérhető

Legyen szó üresen álló objektum vagy nagy forgalmú irodaház, telephely védelméről, minden esetben elsődleges a megrendelő által is jóváhagyott őrzésvédelmi utasítás elkészítése, mely alapján a munkakörhöz szükséges affinitásokkal bíró vagyonőrt biztosítunk. Az utasítás alapján ellenőrizhető és számon kérhető a munkavégzés minősége.
nincs rejtett költség

Nincs rejtett költség

A szolgálati ruházat, a dokumentációk biztosítása minden esetben vállalkozásunk feladata, melyet magukba foglalnak vállalási díjaink. A díjaink tartalmazzák továbbá a 24 órás rendelkezésre állást, a megrendelővel történő időszakos kapcsolattartást és tájékoztatást is. Az ellenőrzési tevékenység mellett továbbá díjmentes a készenléti helyettesítő állomány biztosítása és a szolgálatok felvételének, megkezdésének telefonos diszpécser által történő napi szintű ellenőrzése is.

Objektumőrzés

Élőerős objektum- és telephely őrzés felsőfokon, versenyképes árakkal

Recepció és portaszolgálat

Minőségi portás és recepciós szolgáltatás versenyképes áron

Rendezvénybiztosítás

Zökkenőmentes rendezvény lebonyolítás

Felkeltettük érdeklődését?

Lépjen velünk kapcsolatba! Munkatársaink készséggel segítenek a felmerülő kérdésekben.
Image
Focal Group

Elérhetőségek

Szolgáltatások

Elismerés

Megbízható cég
Image