Kifogástalan tűz-és munkavédelem, akár hatósági ellenőrzéseken is képviseljük önt

A kockázat értékeléstől a teljes körű munkavédelmi megoldásokig állunk rendelkezésére. Legyen az egy oktatás vagy munkabaleset kivizsgálása, gépeinek rendszeres vizsgálata vagy karbantartása!

FocalGroup

Manapság rendkívül fontos a megfelelő szolgáltató a munkavédelmi törvény betartatásához, oktatásához. Sajnos rendkívül sok munkahelyi baleset történik, aminek a munkaadó látja a kárát, hiszen hatalmas mennyiségű összeget terhelnek a munkaadóra. Bár az egészségügyi helyzetre való tekintettel sok helyen már az otthoni munkavégzést preferálják, így sem lehet elmenni a munkavédelmi törvény betartása mellett, hisz előbb- utóbb, de ezeknek hiányában bekövetkezhet a probléma.

Számunkra a legfontosabb, hogy már a baj bekövetkezése előtt olyan körülményeket biztosítsunk, hogy csírájában elfojtsuk a probléma lehetőségét, természetesen a munkavédelmi törvény előírásainak tökéletesen megfelelve. Ebbe beletartozik:

01.Dolgozók munkavédelmi oktatása

02.Orvosi vizsgálatok rendjének szabályozása

03.Érintésvédelmi mérések jegyzőkönyveinek nyilvántartása

04.Veszélyes vegyi anyagok tárolásának, elszállításának dokumentációja, nyilatkozatok, szerződések

05.Kockázatértékelés készítése

06.Kémiai kockázatértékelés készítése

07.Elsősegélynyújtó felszerelések meglétének ellenőrzése

08.Munkabalesetek kivizsgálása

Célunk nem csak előadni, hanem tudatosítani a munkavállalóban, hogy ezen szabályok betartása morális és fizikai biztonságot is ad, hiszen sokkal szívesebben megyünk be egy olyan céghez dolgozni, ahol tudjuk, nincsenek munkahelyi balesetek, mert a kollegák megfelelően vannak képezve.

Rendkívül fontos még számunkra a megfelelő tűzvédelem fenntartása a partnerünknél, ehhez tartunk szintén teljeskörű tűzvédelmi oktatást. Tűzvédelmi szolgáltatásunkba az emberi élet biztonsága mellett a meglévő vagyontárgyak, értékek védelme is fontos szerepet játszik. A tűzvédelem nem megfelelő alkalmazása, betartása nagy összegű tűzvédelmi bírságot von maga után a munkavédelmi hatóság által, ezért az ilyen jellegű problémákat már csírájában elfojtjuk.

Ha Önnek tűzvédelmi oktatásra, szabályzatának megírására, esetleg készülékeinek karbantartására, szakvizsgáztatására lenne szüksége vagy biztonsági jelzések meghatározása és azok kihelyezése lenne a feladat, a későbbiekben a hatósági ellenőrzéseken is képviseljük Önt.

Tűzvédelmi szolgáltatásainkba a következő tevékenységek tartoznak:

  • Dolgozók tűzvédelmi oktatása
  • Tűzvédelmi szabályzat elkészítése
  • Tűzriadóterv elkészítése
  • Tűzoltó készülékek nyilvántartásának ellenőrzése

FocalGroup

Felkeltettük érdeklődését?

Lépjen velünk kapcsolatba! Munkatársaink készséggel segítenek a felmerülő kérdésekben.
Image
Focal Group

Elérhetőségek

Szolgáltatások

Elismerés

Megbízható cég
Image