Irodatakarítás: Irodák tisztasága egyedi ajánlattal, az ország bármely táján

Ha önt irodaházak, iroda takarítása érdekli, társaságunk vállalja ezek teljeskörű feladatainak elvégzését. Szerződésben vállaljuk napi szintű pár órás irodatakarítási feladatok ellátása mellett, heti, havi, féléves vagy éves egyéb takarítási feladatok végrehajtását is.

Cégünk vállalja iroda takarítását Budapest teljes területén, de az ország minden részén jelen tudunk lenni, legyen szó akár Szombathelyről, Szegedről, vagy bármely kisebb községről.

iroda takarítás

20 éves szakmai tapasztalat

objektumőrzés
iroda takarítás
Image
Focal Group

Minőségi iroda takarítás jó áron megbízható csapattal

A napi szintű feladatok, melyek iroda takarítási alap szolgáltatásunkba bele tartoznak:

01.Szőnyegpadlók porszívózásása

02.Kövezett, burkolt járó felületek sepregetése

03.Kövezett burkolatok felmosása, előterek tisztítása

04.Íróasztalok portalanítása

05.Szemetesládák kiürítése

iroda takarítás

06.Mosdók takarítása, higiéniás szerek utántöltése

Image

A fenti irodatakarítási szolgáltatásokon felül a megrendelői igénynek megfelelően rendszeresen végezzük üvegfelületek tisztítását, nagytakarítási feladatokat adott időközönként, melyeket nem tartalmaznak átalánydíjaink. Az eseti irodatakarításoknak, fertőtlenítő szolgáltatásoknak díját már árajánlattételkor tudjuk rögzíteni, így kalkulált éves költségvetéssel számolhatnak partnereink.

Csapatunk gyorsan és megbízhatóan végzi el irodák takarítását, az ott dolgozóknak fel sem tűnik a jelenlétük. A megváltozott egészségügyi helyzetből adódóan fertőtlenítjük is az irodákat, hisz rendkívül fontos az, hogy az emberek biztonságos, egészséges környezetben tudják végezni a munkájukat.

Az sem jelent problémát, ha önt éjszakai, hajnali, vagy délutáni irodatakarítás érdekli, akár csak 1-2 órában. Társaságunk több hasonló megrendelői igényt szervez össze egy-egy napra az irodatakarítást végző személyzetnek, így nem kell kiállási időt fizetnie megrendelőinknek. Egy kisebb méretű-létszámú iroda takarításához nem feltétlen kell minden nap kimenni, elég csak kevesebb alkalommal elvégezni ezeket a feladatokat, mert a tisztaság huzamosabb ideig marad meg. Az irodatakarítás ára egy díjmentes felmérés után kerül kialakításra, mely során megismerjük többek között a tisztítandó felületeket és a többi vállalási díjat befolyásoló tényezőt, melynek ismeretében készítünk mindenki számára egyedi kalkulációt, amit elektronikus formában küldünk meg a felmérést követő 72 órán belül. Természetesen a felmerülő kérdésekben munkatársaink mindig készséggel állnak rendelkezésére. Az ajánlat elfogadása után jellemzően egy héten belül meg tudjuk kezdeni az iroda takarítását, megrendelőinknek innentől kezdve csak egy szekrényt/szobát/raktárat/tárolót kell biztosítani a takarító eszközök és anyagok tárolására és élvezni kell az általunk nyújtott átfogó, teljeskörű tisztaságot. Sajnos manapság nagyon sok takarító cég nem végzi el teljes mértékben a rájuk bízott irodatakarítási feladatokat, ez pedig később meglátszik az adott irodán, ebből kifolyólag pedig az ott dolgozó emberek elégedetlenné válnak. A mi célunk az, hogy versenyképes, megfizethető árakkal dolgozva megadjuk a megrendelőnek azt, amire áldozza a pénzét, a teljeskörű, fertőtlenített, tiszta irodákat, ami után az ott dolgozók is szívesen ülnek le dolgozni. Ne aggódjon többé amiatt, hogy a takarító személyzet nem végzi el a rájuk bízott munkát, munkatársaink rendszeresen ellenőrzik a takarító csapat munkájának alaposságát, ezzel elérve az iroda tisztaságát és a megrendelő elégedettségét. Irodatakarítási szolgáltatásaink mellett természetesen a tisztító, fertőtlenítő szereket is a cégünk szerzi be, hogy személyzetünk a lehető legjobb tisztítószerekkel tudja mindig kifogástalan tisztasági állapotban az adott irodát.

Cégünk több féle takarítási igényt is kielégít, ezek közül kettőt különböztetünk meg alapvetően:

Rendszeres irodatakarítás

Amennyiben irodáját folyamatosan szeretné tisztán és jó higiéniai állapotban tudni, önnek a rendszeres irodatakarítás szolgáltatásunk lesz a megfelelő. Ez nálunk megrendelői igénytől függő, hogy milyen rendszerességgel végezzük el ezeket a feladatokat, de a díjmentes felmérés során profi szakembereink előállnak a lehető legjobb ajánlattal, annak függvényében, hogy mekkora az iroda, mennyien dolgoznak ott és még sok más faktor. Számtalan eddigi partnerünknél jelentkezett igény akár csak 1-2 órás napi takarításra, de szintén igénytől függően vállaljuk az adott iroda takarítását éjszaka, hajnalban és délután is.Vállalatunk a sok kicsi sokra megy szlogen alapján dolgozik, tehát vállalható árakkal tudunk dolgozni, akár kedvezményekkel is.

Alkalmi irodatakarítás

Ha önnek nem kell rendszeresen takarítani az irodáját, hanem esetleg egy éves vagy féléves nagytakarítás érdekli, ez a szolgáltatásunk lesz az önnek megfelelő. Személyzetünk gyorsan és mindenre kiterjedő figyelemmel végzi el az adott iroda takarítását, annak méretétől függetlenül, mert nekünk fontos az ön elégedettsége.

rendszeres takarítás
alkalmi takarítás

Kérje ingyenes ajánlatunkat

Kérjük, hogy töltsd ki a kötelező mezőket, hogy később biztosan tudjunk neked segíteni.
Kérjük, hogy töltsd ki a kötelező mezőket, hogy később biztosan tudjunk neked segíteni.
Kérjük, hogy töltsd ki a kötelező mezőket, hogy később biztosan tudjunk neked segíteni.
Kérjük, hogy töltsd ki a kötelező mezőket, hogy később biztosan tudjunk neked segíteni.
Kérjük, hogy töltsd ki a kötelező mezőket, hogy később biztosan tudjunk neked segíteni.

Elérhetőségek

Focal Group

Elérhetőségek

Szolgáltatások

Elismerés

Megbízható cég
Image